Santa Claus Finland http://www.santaclausfinland.fi Joulupukki tulee Suomesta Sun, 23 Oct 2016 15:17:42 +0000 fi hourly 1 Joulupukki oli Rion olympialaisten suosituin suomalainen http://www.santaclausfinland.fi/joulupukki-rion-olympialaisten-suosituin-suomalainen/ http://www.santaclausfinland.fi/joulupukki-rion-olympialaisten-suosituin-suomalainen/#respond Mon, 29 Aug 2016 09:17:33 +0000 http://www.santaclausfinland.fi/?p=9009 Joulupukki oli Rion olympialaisten suosituin suomalainen Suomen tunnetuin asukas Joulupukki yllätti ja ihastutti läsnäolollaan paikan päällä Riossa. Joulupukki tapasi kymmeniätuhansia innokkaita ihmisiä, kannusti urheilijoita olympiahengen mukaisesti ja iloitsi nähdessään niin paljon hyväntahtoisuutta sekä joukkuehenkeä. Kilpailujen yhteydessä Riossa avattiin Suomi-talo, joka toimi kohtauspaikkana ja suomalaisen osaamisen näyteikkunana. Joulupukki oli paikan päällä isännöimässä ja edistämässä suomalaisen osaamisen […]

Artikkeli Joulupukki oli Rion olympialaisten suosituin suomalainen julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
Joulupukki oli Rion olympialaisten suosituin suomalainen

Suomen tunnetuin asukas Joulupukki yllätti ja ihastutti läsnäolollaan paikan päällä Riossa. Joulupukki tapasi kymmeniätuhansia innokkaita ihmisiä, kannusti urheilijoita olympiahengen mukaisesti ja iloitsi nähdessään niin paljon hyväntahtoisuutta sekä joukkuehenkeä. Kilpailujen yhteydessä Riossa avattiin Suomi-talo, joka toimi kohtauspaikkana ja suomalaisen osaamisen näyteikkunana. Joulupukki oli paikan päällä isännöimässä ja edistämässä suomalaisen osaamisen tunnettuutta mm. Suomen Tasavallan Presidentin Sauli Niinistön kanssa.

Joulupukki on palannut jälleen Korvatunturille jouluvalmistelujen pariin ja lähettää terveisiä kaikille. Nähdään taas neljän kuukauden kuluttua!

14022224_1144265132299186_5844888075914789135_n

IMG_6084

IMG_6054

Artikkeli Joulupukki oli Rion olympialaisten suosituin suomalainen julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
http://www.santaclausfinland.fi/joulupukki-rion-olympialaisten-suosituin-suomalainen/feed/ 0
Joulupukki Koreassa http://www.santaclausfinland.fi/joulupukki-koreassa/ http://www.santaclausfinland.fi/joulupukki-koreassa/#respond Wed, 30 Mar 2016 06:05:11 +0000 http://www.santaclausfinland.fi/?p=8723 Santa Claus Licensingillä on tärkeä rooli Seoulissa, Etelä-Koreassa tänä jouluna. Joulupukki edustaa autenttista suomalaista joulua Lotte tavarataloissa sekä Sheraton Grand Walkerhill hotellissa. Joulupukki tuo Suomen jouluperinteet Etelä-Koreaan osallistumalla näkyvästi tavaratalon ja hotellin jouluilmeeseen sekä tapahtumiin. Kummatkin kohteet edustavat Joulupukin virallista satumaailmaa joulun alla. Tutustu Joulupukin kumppanien verkkosivuihin: Lotte Department Store Sheraton Grande Walkerhill

Artikkeli Joulupukki Koreassa julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
Santa Claus Licensingillä on tärkeä rooli Seoulissa, Etelä-Koreassa tänä jouluna. Joulupukki edustaa autenttista suomalaista joulua Lotte tavarataloissa sekä Sheraton Grand Walkerhill hotellissa. Joulupukki tuo Suomen jouluperinteet Etelä-Koreaan osallistumalla näkyvästi tavaratalon ja hotellin jouluilmeeseen sekä tapahtumiin. Kummatkin kohteet edustavat Joulupukin virallista satumaailmaa joulun alla.

Tutustu Joulupukin kumppanien verkkosivuihin:

Lotte Department Store

Sheraton Grande Walkerhill

Artikkeli Joulupukki Koreassa julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
http://www.santaclausfinland.fi/joulupukki-koreassa/feed/ 0
Joulupukin virallinen reitti maailmalle http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-virallinen-reitti-maailmalle/ http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-virallinen-reitti-maailmalle/#respond Wed, 30 Mar 2016 06:03:58 +0000 http://www.santaclausfinland.fi/?p=8720 Finavia on Joulupukin virallinen kumppani. Vuonna 2015 alkaneen yhteistyön ansiosta Helsinki-Vantaa on saanut arvokkaan tittelin, Santa’s Official Gateway – Joulupukin virallinen reitti maailmalle. Joulupukki vierailee tunnelmallisten jouluvalojen koristamalla Helsinki-Vantaalla lähes päivittäin. Kentältä löytyy myös lahjojen paketointipisteitä. Tutustu Finavian tiedoitteeseen: Finavian tiedote

Artikkeli Joulupukin virallinen reitti maailmalle julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
Finavia on Joulupukin virallinen kumppani. Vuonna 2015 alkaneen yhteistyön ansiosta Helsinki-Vantaa on saanut arvokkaan tittelin, Santa’s Official Gateway – Joulupukin virallinen reitti maailmalle.

Joulupukki vierailee tunnelmallisten jouluvalojen koristamalla Helsinki-Vantaalla lähes päivittäin. Kentältä löytyy myös lahjojen paketointipisteitä.

Tutustu Finavian tiedoitteeseen:
Finavian tiedote

Artikkeli Joulupukin virallinen reitti maailmalle julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-virallinen-reitti-maailmalle/feed/ 0
Joulupukkisäätiön lahjoituskohteet vuonna 2015 http://www.santaclausfinland.fi/joulupukkisaation-lahjoituskohteet-vuonna-2015/ http://www.santaclausfinland.fi/joulupukkisaation-lahjoituskohteet-vuonna-2015/#respond Wed, 30 Mar 2016 06:01:27 +0000 http://www.santaclausfinland.fi/?p=8716 Jokaisella lapsella on oikeus käydä koulua. Joulupukkisäätiö edistää lasten koulutusmahdollisuuksia vuoden 2015 lahjoituksilla. Joulupukin toiveena on, että mahdollisimman monella lapsella olisi mahdollisuus koulutukseen ja tiedon kerryttämiseen. Joulupukin lahja toimitetaan Pelastakaa Lapset ry:n välityksellä. Joulupukin lahjan kansainvälinen osuus lahjoitetaan Nepaliin, vähävaraisten perheiden lasten koulutarvikkeiden hankintaan. Joulupukin lahjan kotimaan osuus lahjoitetaan lukio-opintojen mahdollistamiseen myöntämällä lukion oppikirjat koko […]

Artikkeli Joulupukkisäätiön lahjoituskohteet vuonna 2015 julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
Jokaisella lapsella on oikeus käydä koulua. Joulupukkisäätiö edistää lasten koulutusmahdollisuuksia vuoden 2015 lahjoituksilla. Joulupukin toiveena on, että mahdollisimman monella lapsella olisi mahdollisuus koulutukseen ja tiedon kerryttämiseen. Joulupukin lahja toimitetaan Pelastakaa Lapset ry:n välityksellä.

Joulupukin lahjan kansainvälinen osuus lahjoitetaan Nepaliin, vähävaraisten perheiden lasten koulutarvikkeiden hankintaan. Joulupukin lahjan kotimaan osuus lahjoitetaan lukio-opintojen mahdollistamiseen myöntämällä lukion oppikirjat koko opintojen ajaksi. Sen lisäksi lahjoitamme Suomeen ilman huoltajaa tulleille pakolaislapsille tablettikoneita.

400 nepalilaista lasta saa koulukynät ja vihot vuodeksi
Nepal on yksi maailman köyhimmistä maista. Nepalissa monen köyhän perheen lapsen koulukäynti jää pelkäksi haaveeksi, koska vanhemmilla ei ole varaa lähettää lastaan kouluun. Perheen taloudellinen tilanne voi olla niin tiukka, ettei vanhemmilla ole mahdollisuutta hankkia lapsille edes tavanomaisimpia koulutarvikkeita kuten kyniä ja vihkoja. Niitä ilman kouluun ei kuitenkaan voi mennä.

Yksi vähävaraisen perheen nuori saa lukion oppikirjat koko lukion ajaksi
Tuki on tarkoitettu nuorille, joiden koulunkäynnin jatkaminen peruskoulun jälkeen on uhattuna perheen vähävaraisuuden vuoksi. Tuen ansiosta nuori voi aloittaa lukio-opinnot ja kirjoittaa ylioppilaaksi.

Suomeen Ilman huoltajaa tulleet alaikäiset turvapaikanhakijat saavat kymmenen tablettitietokonetta
Tabletit tulevat Pelastakaa Lasten ylläpitämiin alaikäisyksiköihin Espooseen ja Ouluun. Pelastakaa Lapset on käynnistänyt toimenpiteet kotimaassa Suomeen tulleiden turvapaikanhakijalasten auttamiseksi. Ilman apua ja tukea näillä lapsilla on riski syrjäytyä, joutua suojelun puutteessa vaaroihin ja kokea edelleen menetyksiä. Pelastakaa Lapset on perustanut alaikäisyksiköt Espooseen ja Ouluun ilman huoltajaa tulleille alaikäisille yhteistyössä Maahanmuuttoviraston kanssa. Lahjoitusvaroin yksiköissä vastataan lasten lastensuojelullisiin tarpeisiin sekä hankitaan arjen tarvikkeita lapsille ja nuorille.

Artikkeli Joulupukkisäätiön lahjoituskohteet vuonna 2015 julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
http://www.santaclausfinland.fi/joulupukkisaation-lahjoituskohteet-vuonna-2015/feed/ 0
Maaginen matka kohti Korvatunturia http://www.santaclausfinland.fi/maaginen-matka-kohti-korvatunturia/ http://www.santaclausfinland.fi/maaginen-matka-kohti-korvatunturia/#respond Wed, 30 Mar 2016 06:00:11 +0000 http://www.santaclausfinland.fi/?p=8713 Maaginen matka kohti Korvatunturia 1.12-24.12 24 päivän maaginen matka kohti Korvatunturia on alkanut sivulla www.tontuksi.fi. Joulupukki haastaa kaikki suomalaiset Korvatunturin aputontuiksi Joulukuussa. Tonttuoppaasta on kadonnut sivuja ja Joulupukki tarvitsee apuasi. Selvitä mistä Joulussa on kyse ja ansaitse aputontun arvonimi. Joka päivä saat tietää uuden tarinan joulun merkityksestä Joulupukin aputontun kertomana sivulla http://tontuksi.fi/aputontut/ Joulupukkisäätiö tukee tänä […]

Artikkeli Maaginen matka kohti Korvatunturia julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
Maaginen matka kohti Korvatunturia 1.12-24.12

24 päivän maaginen matka kohti Korvatunturia on alkanut sivulla www.tontuksi.fi. Joulupukki haastaa kaikki suomalaiset Korvatunturin aputontuiksi Joulukuussa. Tonttuoppaasta on kadonnut sivuja ja Joulupukki tarvitsee apuasi. Selvitä mistä Joulussa on kyse ja ansaitse aputontun arvonimi.

Joka päivä saat tietää uuden tarinan joulun merkityksestä Joulupukin aputontun kertomana sivulla http://tontuksi.fi/aputontut/

Joulupukkisäätiö tukee tänä jouluna Lastenklinkan Kummien Joulumielellä keräystä. Yhdessä teemme ihmeitä! Kampanjassa mukana Nelonen Media, Sony Entertainment, Arabia, HIFK ja Helsinki Seagulls.

Artikkeli Maaginen matka kohti Korvatunturia julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
http://www.santaclausfinland.fi/maaginen-matka-kohti-korvatunturia/feed/ 0
Joulupukin viralliset soittolistat http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-viralliset-soittolistat/ http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-viralliset-soittolistat/#respond Wed, 30 Mar 2016 05:58:59 +0000 http://www.santaclausfinland.fi/?p=8710 Joulupukki on lanseerannut Sony Music Finlandin kanssa Joulupukin viralliset soittolistat Spotifyhin. Joulupukin viralliset soittolistat ovat luotu antamaan iloa, hyvää mieltä ja lämpöä kuulijalleen. Astu peremmälle ja tutustu Joulupukin, Joulumuorin, Palle-poron ja Säihky-tontun laatimiin listoihin. Santa Claus Finland -soittolistat on luotu suurella huolellisuudella yhteistyössä musiikkiammattilaisten kanssa antamaan iloa, hyvää mieltä ja lämpöä kuulijalleen. Tutustu Joulupukin soittolistoihin: […]

Artikkeli Joulupukin viralliset soittolistat julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
Joulupukki on lanseerannut Sony Music Finlandin kanssa Joulupukin viralliset soittolistat Spotifyhin. Joulupukin viralliset soittolistat ovat luotu antamaan iloa, hyvää mieltä ja lämpöä kuulijalleen. Astu peremmälle ja tutustu Joulupukin, Joulumuorin, Palle-poron ja Säihky-tontun laatimiin listoihin.

Santa Claus Finland -soittolistat on luotu suurella huolellisuudella yhteistyössä musiikkiammattilaisten kanssa antamaan iloa, hyvää mieltä ja lämpöä kuulijalleen.

Tutustu Joulupukin soittolistoihin:
Joulupukin soittolistat

Artikkeli Joulupukin viralliset soittolistat julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-viralliset-soittolistat/feed/ 0
Pelastakaa Lapset Ry:n pikkujoulujuhlat http://www.santaclausfinland.fi/pelastakaa-lapset-ryn-pikkujoulujuhlat/ http://www.santaclausfinland.fi/pelastakaa-lapset-ryn-pikkujoulujuhlat/#respond Wed, 30 Mar 2016 05:57:35 +0000 http://www.santaclausfinland.fi/?p=8707 Pelastakaa Lapset Ry järjestää lasten pikkujoulujuhlan tänään 25.11. päätoimistollaan Helsingissä. Juhla järjestetään kotimaan lastensuojelun piiriin kuuluvien lasten riemuksi. Joulun tunnelma on parhaimmillaan, kun Joulupukki saapuu paikalle ilahduttamaan lapsia.

Artikkeli Pelastakaa Lapset Ry:n pikkujoulujuhlat julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
Pelastakaa Lapset Ry järjestää lasten pikkujoulujuhlan tänään 25.11. päätoimistollaan Helsingissä.
Juhla järjestetään kotimaan lastensuojelun piiriin kuuluvien lasten riemuksi. Joulun tunnelma on parhaimmillaan, kun Joulupukki saapuu paikalle ilahduttamaan lapsia.

Artikkeli Pelastakaa Lapset Ry:n pikkujoulujuhlat julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
http://www.santaclausfinland.fi/pelastakaa-lapset-ryn-pikkujoulujuhlat/feed/ 0
Joulupukin viralliset Jouluarvat http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-viralliset-jouluarvat/ http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-viralliset-jouluarvat/#respond Wed, 30 Mar 2016 05:56:28 +0000 http://www.santaclausfinland.fi/?p=8704 Jokavuotiset Veikkauksen Joulukalenteri-arvat ovat nyt saatavilla ympäri Suomen. Leikkisät joulukalenteriarvat tuovat lisäjännitystä Joulun odotukseen. Joulukalenteriarpojen lisäksi voit ilahduttaa lähimmäistäsi Joulukortti-arvalla. Kaikissa arvoissa seikkailee Joulupukki ja Korvatunturin väki. Veikkauksien pelien tuotolla luodaan iloa lasten ja nuorten elämään, jotta jokaisella lapsella olisi mahdolisuus kokea ja iloita. Osta Joulukalenteriarpa vaikka pikkujoululahjaksi ja tee Joulun hyvä teko. Tutustu kaikkiin […]

Artikkeli Joulupukin viralliset Jouluarvat julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
Jokavuotiset Veikkauksen Joulukalenteri-arvat ovat nyt saatavilla ympäri Suomen. Leikkisät joulukalenteriarvat tuovat lisäjännitystä Joulun odotukseen. Joulukalenteriarpojen lisäksi voit ilahduttaa lähimmäistäsi Joulukortti-arvalla. Kaikissa arvoissa seikkailee Joulupukki ja Korvatunturin väki.

Veikkauksien pelien tuotolla luodaan iloa lasten ja nuorten elämään, jotta jokaisella lapsella olisi mahdolisuus kokea ja iloita. Osta Joulukalenteriarpa vaikka pikkujoululahjaksi ja tee Joulun hyvä teko.

Tutustu kaikkiin Joulupukin virallisiin raaputusarpoihin Veikkauksen kotisivuilla:
Veikkauksen raaputusarvat

Artikkeli Joulupukin viralliset Jouluarvat julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-viralliset-jouluarvat/feed/ 0
Joulupukin oma juhlaraha http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-oma-juhlaraha/ http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-oma-juhlaraha/#respond Wed, 30 Mar 2016 05:55:22 +0000 http://www.santaclausfinland.fi/?p=8701 Suomen kuuluisin asukas eli Joulupukki on saanut oman kultarahan. Rahan on julkaissut Kiribati, johon kuuluva Kiritimati tunnetaan Joulusaarena. Väripainatuksella viimeistelty Jouluraha on puhdasta kultaa. Joulurahan painatusmäärä on rajoitettu 2500 kappaleeseen. Jouluraha on hieno kunnianosoitus Suomen kuuluisimmalle asukkaalle! Näin joulun kynnyksellä Suomen Moneta ja Santa Claus Licensing Oy ovat luoneet erikokoisia joulurahoja, joiden tuotoista osa menee […]

Artikkeli Joulupukin oma juhlaraha julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
Suomen kuuluisin asukas eli Joulupukki on saanut oman kultarahan. Rahan on julkaissut Kiribati, johon kuuluva Kiritimati tunnetaan Joulusaarena. Väripainatuksella viimeistelty Jouluraha on puhdasta kultaa. Joulurahan painatusmäärä on rajoitettu 2500 kappaleeseen. Jouluraha on hieno kunnianosoitus Suomen kuuluisimmalle asukkaalle!

Näin joulun kynnyksellä Suomen Moneta ja Santa Claus Licensing Oy ovat luoneet erikokoisia joulurahoja, joiden tuotoista osa menee Joulupukkisäätiön hyväntekeväisyyteen.

– On ollut erittäin mielenkiintoista olla mukana suunnitteluprosessissa ja nähdä, miten hyvästä ideasta hiljalleen kehittyy valmis, kaunis raha. Joulurahalla saamme luotua uuden ulottuvuuden jouluun samalla kun teemme paljon hyvää yhdessä Suomen Monetan kanssa, Santa Claus Licensing Oy:n johtaja Petri Paarnio sanoo.

Joulurahojen lyöntimaa on Joulusaari, joka kuuluu Tyynenmerellä sijaitsevaan Kiribatin saarivaltioon.

– Tämä on hauska raha. Joulusaari on täsmälleen maapallon vastakkaisella puolella Joulumaasta, jossa Joulupukki asustaa. Tuntuu kivalta julkaista raha paikassa, jossa on joulu ikään kuin vuoden ympäri, Suomen Monetan maajohtaja Janne Häkkinen iloitsee.

Kultarahaa lyödään kolmea eri kokoa, minkä lisäksi joulua juhlitaan hopeoidulla kuparinikkelirahalla.

Pienimmässä kultarahassa on värillinen Joulupukkisäätiön tunnus. Kahden suurimman kultarahan tunnuspuolella on Joulupukkisäätiön värillinen tunnus sekä talvinen metsämaisema ja poro kuvan etualalla. Lumihanki on molemmissa rahoissa koristeltu timanttipölyllä.

Hopeoidun juhlarahan tunnuspuolelle on kuvattu talvinen metsämaisema, mökki sekä kaksi lasta, jotka ihastelevat taivaalla lentävää Joulupukin rekeä poroineen.

Taivaalla loistaa myös pohjantähti, ja Joulupukkisäätiön värillinen tunnus löytyy kuvan oikeasta reunasta. Teksti Hyvää Joulua lukee kaikissa rahoissa sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi, ja kaikkien rahojen lyöntivuosi on 2016.

Tutustu Joulupukin kultarahaan Suomen Monetan verkkosivuilla:
Joulupukin juhlaraha

Lähde:
Suomen Monetan tiedote

Artikkeli Joulupukin oma juhlaraha julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-oma-juhlaraha/feed/ 0
Joulupukin virallinen lentokenttä on valmistunut http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-virallinen-lentokentta-on-valmistunut/ http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-virallinen-lentokentta-on-valmistunut/#respond Wed, 30 Mar 2016 05:52:42 +0000 http://www.santaclausfinland.fi/?p=8698 Vilkas talvi luvassa Joulupukin viralliselle lentoasemalle! “Nyt kelpaa toivottaa matkailijat tervetulleiksi Joulupukin viralliselle lentoasemalle. Chartereiden ja Helsinki-Vantaan kattavan reittivalikoiman ansiosta Rovaniemelle onkin hyvät yhteydet maailmalta. Napapiirin-visiitille pääsee joko suoraan tai yhdellä jatkolennolla yhteensä pitkälti yli 100 kohteesta” kertoo Rovaniemen lentoaseman päällikkö, aluejohtaja Martti Oinas Finaviasta. Lue aiheesta lisää Finavian verkkosivuilla: Finavian tiedote

Artikkeli Joulupukin virallinen lentokenttä on valmistunut julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
Vilkas talvi luvassa Joulupukin viralliselle lentoasemalle!

“Nyt kelpaa toivottaa matkailijat tervetulleiksi Joulupukin viralliselle lentoasemalle. Chartereiden ja Helsinki-Vantaan kattavan reittivalikoiman ansiosta Rovaniemelle onkin hyvät yhteydet maailmalta. Napapiirin-visiitille pääsee joko suoraan tai yhdellä jatkolennolla yhteensä pitkälti yli 100 kohteesta” kertoo Rovaniemen lentoaseman päällikkö, aluejohtaja Martti Oinas Finaviasta.

Lue aiheesta lisää Finavian verkkosivuilla:
Finavian tiedote

Artikkeli Joulupukin virallinen lentokenttä on valmistunut julkaistiin ensimmäisen kerran Santa Claus Finland.

]]>
http://www.santaclausfinland.fi/joulupukin-virallinen-lentokentta-on-valmistunut/feed/ 0